Va doresc un an 2017 cu multa sanatate, bucurii, impliniri si multa dragostes. La multi ani

in Dragoste si Sfaturi by

Va doresc un an 2017 cu multa sanatate, bucurii, impliniri si multa dragostes. La multi ani

Mesaje de Anul Nou

Mesaje de Anul Nou - Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturateLa multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

 

loading...

 

 

Mesaje de Anul Nou - Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - Ultimele zile ale anului 2016 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2017 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute.Ultimele zile ale anului 2016 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2017 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaieLA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*