Ultima ora! Teroare in Romania, 3 barbati ataca femeile in oras, acestia le prinde cand se lasa intunericul, 5 femei batute in 48 de ore!

in Dragoste si Sfaturi by

Caz socant la aceasta ora in Romania, trei barbati periculosi ataca femeile pe strada in timpul seri, cinci femei sunt batute si talharite in doar 48 de ore, relateaza ro.blastingnews.com.

Aceasta situatie foarte periculoasa s-a intamplat in Botosani, unde in doar 48 de ore cinci femei au fost atacate seara pe strada, trei barbatii ataca dupa lasarea intunericului.

Una din femeile care au căzut pradă acestor atacatori, în vârstă de 48 de ani a fost bătută atât de rău încât acum se află în stare gravă în spital, transmite postul de televiziune PRO TV.

 

loading...

„În ultimele ore am fost sesizați de catre mai multe persoane de sex feminin că in timp ce se se deplasau pe raza municipiului Botoșani, după lăsarea întunericului, au fost atacate de persoane necunoscute care, prin violență, le-au furat bijuterii și alte bunuri pe care le aveau asupra lor.”

Tânărul a cărui mamă este în spital a postat următorul mesaj pe facebook oferind nu doar recompensă dar lansând și amenințări la adresa tâlharilor : „Ofer recompensa celui care îmi poate da informații despre cel care a putut să bată o femeie în halul ăsta în seara de 15 decembrie 2016 în spate la casa lux !

Mentionez ca aceasta femeie este mama mea si vai si amar de ala care a făcut asta !!

Rog toți prietenii să dea share la aceasta postare !

Mulțumesc !!!”

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*