Prieten cu tine doar atunci cand are nevoie de ajutor

in Politica si Economie by

Prieteni adevarati se gasesc foarte greu in viata asta, majoritatea persoanelor se dau pe langa tine, doar atunci cand au nevoie de ceva, ca sa-si obtina scopul, dupa ce obtine ceea ce isi doreste de la tine, iti va uita si numele peste cateva zile.

Prietenii sunt de doua feluri, prieteni adevarati sau prieteni falsi. Atunci Cand ai tot ce ai nevoie si nu iti lipseste nimic, este foarte greu sa realizezi cine iti este prieten cu adevarat si cine nu. Poti sa testezi persoanele de langa tine si asa poti sa ajungi la o concluzie mai precisa, fiecare om isi doreste sa aiba macar un singur prieten adevarat, care sa ii fie alaturi in situatiile grele. Sau poate nu vrea sa fie singur atunci cand se uita la un meci de fotbal?

Prietenul fals se roaga de tine pana ii dai cea ce vrea, in schimb prietenul adevarat intelege ca nu ai de unde sa ii dai. Ai grija cum iti alegi persoanele din jurul tau, pentru ca lumea din ziua de astazi este foarte rea, fiecare trage doar pentru el. Un prieten nu poate fi cumparat de la mana adoua sau sa fie achizitionat dintr-un magazin. El se castiga din sinceritate si respect.

loading...

Atunci cand pici si ai nevoie de ajutor iti dai seama cine iti este prieten cu adevarat. Este foarte greu sa ai un prieten bun, mai ales ca in ziua de astazi prietenul sau amicul tau te linguseste fata-n fata si cand pleaca, te barfeste. Deci ai grija ce vorbesti cu „prietenul tau cel mai bun”

Prieten este ala care vine cu tine oriunde este nevoie si iti dovedeste prin fapte ca poti sa te bazezi pe el. Prietenul fals este ala care cerseste mereu de la tine si daca nu ii dai, esti o persoana rea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*