Fata jefuita in plina strada, a patit-o si mai rau dupa ce l-a urmarit pe acesta!

in Stiri Online by

O femeie de 21 de ani a fost intrebata de un strain daca are o tigara. Cand a deschis geanta, acesta i-a furat banii si a fugit cu ei.

Ca aceasta sa-i recupereze a ineput sa fuga dupa el. Hotul s-a oprit langa un bar, iar victima a reusit sa-si recupereze banii, dar nu a facut decat sa-l enerveze mai tare pe barbat.

Acestia se aflau in fata barului Lola Jeans din Tynemouth, Northumberland, Anglia. Atacatorul a tras-o pe tanara si a inceput sa o violeze. Femeia incercand sa riposteze l-a muscat pe barbat de obraz, dar acesta nu s-a oprit. Aceasta le-a povestit politistilor dupa cateva saptamani dupa ce momentele groaznice s-au sfarsit, convinsa ca i-a lasat semn pe fata atunci cand l-a muscat de obraz.

loading...

Violatorul poate fi identificat ca un barbat cu varsta intre 22 si 25 de ani, caucazian, de constitutie medie, cu inaltimea de aproximativ 1,70m. S-a intamplat in noaptea de 5 noiembrie, dar victima nu a reusit sa raporteze incidentul deoarece ii era frica.

Detectiv Inspector Sharon Chatterton, de la politia din Northumbria declara ca: „Acesta a fost un incident extrem de tulburator pentru victima, iar politia apeleaza la ajutorul publicului pentru a identifica atacatorul”

Autoritatile speca ca vor gasi atacatorul cu ajutorul publicului, desigur ca au inceput cat mai repede posibil cautarile.

 

Sursa: http://international24.ro/2016/12/19/fata-jefuita-plina-strada-patit-o-si-mai-rau-dupa-ce-l-urmarit-pe-acesta/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*