Dumnezeule! E GROAZNIC ce au ajuns sa faca tinerii azi! Se drogheaza PRIN ANUS cu sirop de tuse

in Stiri Online by

…nu este niciun fel de gluma! Aceasta este o noua practica a tinerilor la petreceri! Imagini au aparut de curand pe net! Un nou trend șocant face ravagii în rândul tinerilor din întreaga lume și le pune sănătatea în pericol.

Se pare că adolescenții de azi consideră consumul de alcool în mod clasic un obicei fumat, astfel că a inventat o metodă șocantă de a consuma alccol la care nimeni nu se gândea, dar care poate să fie foarte periculos.

 

 

loading...

Se pare că noul obicei în rândul adolescenților este de a-și introduce alcool prin anus. Deși pare extrem, obiceiul se pare că este utilizat de mai mulți adolescenți care postează imagini cu ei consumând în acest mod alcool.

Care este însă explicația din spatele acestui obicei dubios?

Alcoolul introdus prin acest orificiu este mai repede absorbit de sistemul circulator și, în plus, nu vei avea acest gust oribil de alcool în gură.

Dar acest obicei nu e nimic pe lângă o altă invenție dezgustătoare a tinerilor. De curând au descoperit că siropul de tuse introdus în aceeași manieră poate avea efecte mai puternice decât alccolul. Un videoclip postat pe Twitter arata cum o tânără își introduce o sticluță de sirop de tuse în anus în timp ce este ajutată de o prietenă să o golească  a stânit valuri de reacții în întreaga lume (clipul poate fi vizualizat aici)

 

Siropul de tuse conține substanțe precum dextrometorfan, care consumat în cantități mari provoacă halucinații, asemenea unui drog.

Deși nu este un obicei răspândit la scară largă, existența lui poate pune în pericol viața tinerilor și riscă să se răspândească din ce în ce mai mult, având în vedere faptul că tinerii sunt extrem de curioși și receptivi la experimente extreme.

 

Vezi video aici : http://dailybreak.ro/un-trend-tulburator-in-randul-tinerilor-socheaza-planeta-este-noua-modalitate-de-a-se-droga-la-petreceri/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*